Gå til startsiden
Arrangement:

Ungdomsråd

enrollmentText
startDate:
11. aug
endDate:
Ugedage:
Torsdag
Tidspunkt:
17:30 - 19:30
  1. -
  1. Aldersgrænse:
    Nej
  2. Klassetrin:
    Ingen krav
  3. Kategori:
    Torsdag

Skanderborg Ungdomsråd til dagligt kaldet SKUR er et mødested for alle unge, der har lyst til at engagere sig i den politiske dagsorden og lære om demokrati i Skanderborg. Vi holder til i ungdomsskolens lokaler på Finlandsvej 5, hvor vi hver torsdag hygger, lytter, tænker og taler om emner for unge. Vi vil skabe inspirerende events og få indflydelse. Derudover ønsker vi at gøre SKUR medlemmer dygtigere til at deltage i demokratiet. Ungdomsrådet fungerer også som sparringspartner for byrådet, når der skal tales ungepolitik om det runde bord.

Der er i SKUR plads til at arbejde med alt fra events, happenings, hardcore politiske spørgsmål eller hvad end der ligger dig på sinde.Møderne foregår hver torsdag fra kl. 17.30-20.30

Første møde efter sommerferien er 11. august

Man er velkommen til at tage en madpakke med til møderne og arbejdstid, hvis man ikke kan nå at spise hjemmefra.Hvorfor være med i SKUR?Vær med i SKUR, hvis du ønsker at være en del af et fællesskab, der skaber indflydelse og aktiviteter for unge lokalt. Som medlem får du masser af fede oplevelser og værktøjer, som kan bruges i selve arbejdet med ungdomsrådet eller fremtidige projekter. I SKUR møder du både unge som dig selv, men også Nikoline, der har lavet demokratiske og politiske projekter i mange år og står for den daglige drift af SKUR - Du er derfor aldrig alene om opgaven, men udvikler i fællesskab!

Undervisere

teachers:
Michael Alan Damgård
Stevens
Nikoline Erbs
Hillers-Bendtsen