Fodboldlinjen.dk - Galten 21/22

3. By:
    Klank Idrætsanlæg

Tilmelding til sæson 2021/2022

Se video fra holdet her:

Velkommen til Fodboldlinjen.dk, hvor vi arbejder med individuelle fodboldfærdigheder for både drenge og piger på 6.-9. årgang.
Vi arbejder med at inspirere, motivere og udvikle fodboldspillere - både for bredde- og eliteudøveren.
Fodboldlinjen.dk er et tilbud om morgentræning, både indendørs og udendørs, hvor du indleder dagen med fysisk, taktisk og teknisk træning og fortsætter skoledagen på egen skole.

Programmet er som følger:

FODBOLD PÅ KUNSTGRÆS

Start: Torsdag d.19. august 2021 kl. 6.15-7.45
Slut: Torsdag d. 23. juni 2022 kl. 6.15-7.45
Mødested: Kunstgræsbanerne v/ Klank Idrætsanlæg, Baunevej 11, 8464 Galten
Beklædning: fodboldstøvler og lange strømper

Vi arbejder udendørs med: Positionstræning, 1v1 Offensivt, 1v1 Defensivt, Atletisk (Fysisk), med at kontrollere kampen med bolden samt masser af afslutninger (Tid/ Rum).
Kunsten er at styrke din fodboldfaglighed, uanset dit niveau, således det kan styrke din spilforståelse og din taktiske og tekniske kunnen, som du kan overføre til banen i den klub du normalt spiller i.

Bemærk efter efterårsferien flytter vi indendørs og begynder på:

FUTSAL

Start Torsdag d. 28. oktober 2021 kl. 6.15-7.45
Slut: Torsdag d. 24. marts 2022 kl. 6.15-7.45
Mødested: AVK Hallen, Baunevej 11, 8464 Galten
Beklædning: Indendørs sko

Fodbolddisciplinen futsal er det perfekte supplement til almindelig fodboldtræning. Teknikkerne fra futsal kan nemlig overføres direkte til dit fodboldspil på græs.
Tempo, intensitet og fokus på tekniske og individuelle færdigheder. Sådan kan det sydamerikanske indendørs spil futsal beskrives kort. Ingen bander, bare masser af boldberøringer.
Når du spiller futsal går det stærkt, og der er altid masser af action. Der spilles indendørs på mindre plads, og spillet er både sjovt og udfordrende - og gevinsten er stor, uanset dit tekniske niveau.

6. KLASSER

Det er muligt for elever i 6. klasse at tilmelde sig Fodboldlinjen med start som de øvrige deltagere.

PROFILTØJ

Fodboldlinjen.dk er en pakkeløsning, hvor du udover morgentræning i Futsal og på kunstgræsbanen, modtager en profiltøjpakke til din træning. Pakken indeholder en t-shirt, shorts samt strømper.

Desuden vil fodboldlinjen.dk tilbyde at du kan overvære fodboldkampe, deltage i fodboldgolf, trænerkurser mm. mod en egenbetaling.

Har du spørgsmål, så kontakt træner og projektleder på fodboldlinjen.dk - Rasmus Skibsted på Tlf. 71787707
Mail: Rasmus.Skibsted.Sorensen@skanderborg.dk

Dine spørgsmål kan også rettes til:

Afdelingsleder Frank Oxholm Jensen på tlf. 29382361
Mail: frank.oxholm.jensen@skanderborg.dk

Sådan gør du:

Tilmeld dig fodboldlinjen.dk her på siden.
Log ind med dit uni-login og foretag tilmelding og samtidig betaling.
Når betaling er foretaget, send venligst en mail til frank.oxholm.jensen@skanderborg.dk med angivelse af dit fulde navn, din tøjstørrelse samt det navn du ønsker trykt på ryggen af dit træningstøj.
Træningstøjet vil blive leveret ca. 14 dage efter holdstart i efteråret.

Der kan i øjeblikket være problemer ved tilmelding gennem Lara. Opret da et tabulex login-in - benyt elevens cpr. nr. ved login.

Rasmus Skibsted
Sørensen