Skitur i Vinterferien 2019

Holdet er fyldt

08. feb
16. feb 2019
  1. Betingelser for betaling:
    Tilmeldingen er bindende. Framelding vil derfor betyde tab af depositum. Husk selv at tegne afbestillingsforsikring i tilfælde af sygdom eller andet fravær.
    Rejser

SKITUR I VINTERFERIEN 2019

Ungdomsskolens skitur går til See i Østrig i uge 7, hvor vi besøger et område, der hvert år byder på alt mellem høj solskin og pulversne. Skiområdet egner sig til både øvede og nybegyndere.
Vi overnatter i dobbeltværelser på Hotel Ad Laca, der ligger placeret helt centralt i byen og med få skridt til liftsystemet.

Dagene er organiseret i kørehold om formiddagen i selskab med ungdomsskolens medarbejdere. Her bliver du inddelt efter niveau og alle kommer til at køre sammen i grupper.

Oplev masser af udfordringer, godt kammeratskab og oplevelser for livet. Afgang fredag aften i uge 6 - ankomst lørdag og første dag på ski. Hjemrejse fredag efter en god skidag fra Østrig i uge 7 - Hjemkomst lørdag.
6 overnatninger - 7 dage på ski.
Den samlede tur koster kr. 5.000,- inklusive bustransport tur/retur, liftkort, overnatning og halvpension på hotellet i Østrig.
Frokost samt lommepenge i Østrig er for egen regning.

Ski/støvler eller snowboard kan desuden lejes gennem Ungdomsskolen her på hjemmesiden. Det vil blive udleveret i skibutikken vi ankommer til Østrig.
Det koster 500 kr. ialt, uanset om du skal leje både ski og støvler, eller kun ski.
Det er muligt at medbringe egne ski/snowboard med bussen.
Pistekort over området kan ses her: https://www.skisport.dk/pistekort/see/
Læs mere om skiområdet her: https://www.skisport.dk/oestrig/see/

Vi afholder informationsmøde for alle deltagere samt forældre i starten af 2019. Deltagerne bliver inviteret særskilt til denne begivenhed via forældrenes e-boks.

I tilfælde af spørgsmål - kontakt Ungdomsskolen - Stine Wonsild - 21 19 30 20 - stine.wonsild@skanderborg.dk

Begrænset antal pladser. Der vil blive oprettet venteliste, hvis pladserne bliver udsolgt.

Depositum på 1.500 kr. betales ved tilmelding. Bemærk at bekræftelse på tilmelding og betaling først sker på sms typisk næste hverdag, hvor vi møder ind på kontoret.

Det resterende beløb på 3.500 kr. betales senest 7. januar.

Oscar
André