Skitur 2022

11. feb
19. feb 2022
    Rejser

Turen er udsolgt. Skriv dig gerne på venteliste, og du bliver kontaktet hvis der kommer en ledig plads.

Ungdomsskolens skitur går i år til See i Østrig i uge 7, hvor vi besøger et område, der egner sig til både øvede og nybegyndere.
Vi overnatter i 2-3-mandsværelser på Hotel Adlaca, der ligger placeret midt i den lille by lige ved siden af skiliften og tæt ved købmanden.
Dagene er organiseret i kørehold om formiddagen i selskab med ungdomsskolens medarbejdere. Her bliver du inddelt efter niveau og alle kommer til at køre sammen i grupper.
Oplev masser af udfordringer, godt kammeratskab og oplevelser for livet. Afgang fredag eftermiddag i uge 6 - ankomst lørdag og første dag på ski. Hjemrejse fredag efter en god skidag fra Østrig i uge 7 - Hjemkomst lørdag.
6 overnatninger - 7 dage på ski.
Den samlede tur koster ca. kr. 5.500,- inklusiv bustransport tur/retur, liftkort, skileje, overnatning og halvpension på hotellet i Østrig.
Frokost samt lommepenge i Østrig er for egen regning.
Det er muligt at medbringe egne ski/snowboard med bussen. Prisen er dog den samme uanset om du har egne ski med, eller skal leje ski.
Pistekort over området kan ses her: https://www.bergfex.com/wildkogel/panorama/ <>

Vi afholder informationsmøde for alle deltagere samt forældre i starten af 2022. Deltagerne bliver inviteret særskilt til denne begivenhed via forældrenes e-boks.
I tilfælde af spørgsmål - kontakt Ungdomsskolen - Stine Wonsild - 21 19 30 20 - stine.wonsild@skanderborg.dk
Begrænset antal pladser. Der vil blive oprettet venteliste, hvis pladserne bliver udsolgt.
Depositum på 1.700 kr. betales ved tilmelding.
Bemærk at bekræftelse på tilmelding og betaling først sker på sms typisk næste hverdag, hvor vi møder ind på kontoret.
Det resterende beløb på betales senest 1. december.
Ved tilmelding - husk da at det er elevens uni-login, der skal benyttes.

Skituren gennemføres naturligvis kun hvis det til den tid er forsvarligt og lovligt at rejse til Østrig. Såfremt vi er nødsaget til at aflyse turen, vil pengene blive tilbagebetalt.

Stine Braas
Wonsild