Paris i påsken 2019

enrollmentText:
12. apr
18. apr 2019
  1. Betingelser for betaling:
    Tilmeldingen er bindende. Framelding vil derfor betyde tab af depositum. Husk selv at tegne afbestillingsforsikring i tilfælde af sygdom eller andet fravær.
    Rejser

Paris i Påsken

Intet er så skønt som en forårstur til Paris. Vi besøger nogle af "must-see" stederne, som Eiffeltårnet, Champs Elyssé og Disneyland, men vi har også nogle anderledes og spændende seværdigheder i ærmet.
F.eks. kan vi tage på en guidet rundvisning i de underjordiske katakombere eller tage en aftensejltur på Seinen.
Vi mødes inden afrejse, hvor vi laver fransk mad sammen og snakker om vores forventninger til turen.
Turen er for elever fra 8. klasse til 18 år.
Der bliver ligeledes afholdt et forældremøde inden afrejse. Der sendes oplysninger via forældrenes e-boks.

Vi rejser i påskeferien d. 12. -18. april 2019.

Turen koster 3.500 kr. inkl. bustransport, overnatning på hotel, forsikringer, entréer, metrokort, morgenmad og aftensmad alle dage.
Derudover kommer penge til frokost og lommepenge.

Depositurm på 1.100 kr. betales ved tilmelding og kan ikke refunderes.

Det resterende beløb på 2.400 kr. betales samme sted senest 1/2-2019.

Ved spørgsmål ring til Stine Wonsild på 21193020

Mette