Klassisk tegning og illustration

Skanderborg
  5. Postnummer:
    Kreative fag

Klassisk tegning og illustration - begyndere og øvede

Vil du bare tegne, så er det her, du skal være.
Vi tager udgangspunkt i virkeligheden - genstandstegning, modeltegning (croquis), portrættegning, perspektivtegning, by-og landskabstegning besøg på museer (Naturhistorisk, Moesgård mv).

Vi lærer at iagttage, vi arbejder med lys/skygge, tyngde, dit eget udtryk og ikke at forglemme - lækkerness i din tegning.
Vi arbejder med forskellige teknikker og materialer fx: blyant, kul, tusch, penne, farveblyanter, Ecoline/akvarel - vi kommer ind på lidt farvelære også.

Vi vil også arbejde med, hvordan du selv kan konstruere en figur og et portræt - altså hvordan kroppen er bygget op proportionsmæssigt.
Derefter overfører vi til virkelighedens verden eller fantasiens…..

Endelig vil du også komme til at arbejde med at fortælle små historier med billeder - små comics.
Her kommer vi ind på, hvor der kan gøre en fortælling spændende: karakteren, opbygning af fortællingen, beskæring, kontraster og karakterens følelsesudtryk.

Se video fra holdet her.

Vi mødes hver torsdag aften kl. 18.30-21.00 i designlokalet på Ungdomsskolen, Finlandsvej 5 i Skanderborg.

Når holdet er fyldt op vil der være en venteliste man kan melde sig på.
Ved tilmelding benyt da elevens uni-login.
Har du spørgsmål til tilmelding, kontakt Stine Wonsild på 21193020

Anne Birgitte