Glaskunst oktober- 2 generationer

Skanderborg
  5. Postnummer:
    Kreative fag

På denne workshop må du tage din mor/far eller en anden fra din familie med.

Vi arbejder med koldt glas, hvor vi skaber det ønskede resultat ved at skære stykker i koldt, klart eller farvet glas med mange forskellige dekorationsmuligheder.
Med enkle teknikker kan vi producere alt fra figurer, ikoner, ophæng, fade, lysestager, smykker, små fade og meget mere.

Vi arbejder med teknikkerne fusing (sammensmeltning) og slumping (formning) af glas. Man bliver altid overrasket over de flotte resultater det giver.
Du behøver ingen forudsætninger for at deltage udover lysten til at skabe dine egne kunstværker i glas.

Kurset koster 100 kr (for et barn + én pårørende). Hvis man når at forbruge mere glas end vi påregner, kan det afregnes og betales med mobilepay ved dagens afslutning.

Vi mødes lørdag d. 24. oktober kl. 9-15. Medbring madpakke til frokost.
På dette kursus er du velkommen til at tage én voksen med - din mor, mormor, tante, onkel eller hvem der nu kunne være interesseret.

Underviseren er Aoife Soden. Hun er oprindelig fra Irland, og har igennem hele sit voksne liv arbejdet med glas og har en glasuddannelse. Hun har bl.a. arbejdet på Ebeltoft Glaspusteri igennem flere år.

Obs! Tilmelding er først fra 7. klasse

Aoife May