Traktorkørekort

4. By:
    Skanderborg
  5. Postnummer:
  6. Betingelser for betaling:
    Prisen for deltagelse på traktorhold er 1.300,00 kr. ved tilmelding, som dækker undervisningsmateriale + leje af traktor og påhængsvogn. Herudover skal du senere selv betale lægeerklæring og stempelafgift, som i alt beløber sig til ca. kr. 1.200,00. Ungdomsskolen betaler for undervisning og de 5 første køretimer. De køretimer du evt. vil få behov for udover de 5 timer, skal du selv betale, det koster 600,00 kr. for en køretime. Har du kendskab til traktor og traktorkørsel vil 5 køretimer som regel være tilstrækkelig. Skulle du være så uheldig at dumpe til køreprøven, koster det dig 700,00 kr. at gå op igen + stempelafgift. Tilmeldingen er bindende, fortryder du, skal du senest 8 hverdage før traktorholdets start meddele det til Ungdomsskolen for at få de indbetalte 1.300,00 kr. tilbage. Bliver du syg eller forhindret på anden måde, skal Ungdomsskolen kontaktes af dine forældre for at få de indbetalte 1.300,00 kr. tilbage.
    Knallert- og traktorkørekort

Traktorkørekort
Ta´ traktorkørekort og få nemmere ved at få job på landet eller hos en entreprenør!

Fylder du 16 år inden 1. juni 2022, kan du tage et traktorkørekort i Ungdomsskolen.

Du skal være 15 ½ år inden teoriprøven og 16 år inden køreprøven - undervisning i traktorkørsel kan først påbegyndes 3 mdr. før din 16 års fødselsdag.

Teorien vil foregå på torsdage i løbet af 7 uger og indeholder: færdselsregler, sikkerhedsbestemmelser, teknisk gennemgang af traktoren - herudover afvikles et 8 timers førstehjælpskursus. Har du gennemført et 8 timers førstehjælpskursus ifm knallertkørekort eller andet indenfor 1 år, fritages du for førstehjælpskurset. Du skal aflevere beviset før kursusstart.
Herefter deles holdet op i små hold til den praktiske kørsel og køreprøve med de ældste elever først. Vær opmærksom på at prøverne og praktisk kørsel kan forekomme på hverdage i dagtimerne.

Førstehjælpskurset afvikles lørdag den 30. oktober 2021, kl. 8.00 - 16.00. Teoriundervisningen starter torsdag den 4. november 2021, kl. 17.30 - 20.00 - bemærk at du skal medbringe en lægeerklæring til første teoriundervisningsgang. Undervisningen foregår i vores lokaler på Finlandsvej 5 i Skanderborg.

Ungdomsskolen betaler for førstehjælpsundervisning, teoriundervisning og de 5 første køretimer.
Du skal selv betale lægeerklæring og stempelafgift, som i alt beløber sig til ca. kr. 1.200,00. Herudover skal du, når du tilmelder dig holdet, betale 1.300,00,00 kr., som dækker undervisningsmateriale + leje af traktor og påhængsvogn.
De køretimer du evt. vil få behov for ud over de 5 timer, skal du selv betale, det koster 600,00 kr. for en køretime. Har du kendskab til traktor og traktorkørsel vil 5 køretimer som regel være tilstrækkelig.
Skulle du være uheldig og dumpe til køreprøven, koster det dig 700,00 kr. at gå op igen og 600,00 kr. til ny stempelafgift.

Inden holdets opstart vil du og dine forældre modtage et mødebrev fra os via E-boks.

Hvis du har specielle hensyn, der kan have indflydelse på deltagelse i undervisningen eller vi skal være bekendt med, er du velkommen til at kontakte Birthe Lykke Laursen på tlf.nr. 87948752 eller 40197304.
Lider du af en kronisk sygdom som f.eks. diabetes, epilepsi eller lignende, er det vigtigt, at du ligeledes kontakter os, da det kan have betydning for godkendelse af din ansøgning til traktorkørekortet og afvikling af prøverne.
Har du spørgsmål til tilmelding, kontakt Birthe Lykke Laursen på tlf.nr. 87948752 eller 40197304

Vi glæder os til at se dig.

Morten
Berthelsen