Hjælp til projektopgaven i værkstederne på Finlandsvej 5

Beskrivelse

I forbindelse med 9. klassernes projektopgave har eleverne mulighed for, at gøre brug af Ungdomsskolens værksteder på Finlandsvej 5 til udarbejdelse af deres produkt. Eleverne får hjælp og introduktion fra en af vores medarbejdere, så de selv kan arbejde med deres produkt i værkstederne. Eleverne har mulighed for, at arbejde i vores metalværksted, træværksted, FabLab og radiostudie.

Eleverne skal inden projektopgaven komme forbi Finlandsvej 5 til en rundvisning. Her kan de danne sig et overblik over hvilke muligheder, de kan gøre brug af, samt få sparing omkring deres produkt med en af vores medarbejdere.

Tilbydes i perioden

·         Fra november til marts.

Fra bekendtgørelsen om projektopgaven

Projektopgaven går på tværs af skolens fag og emner, og læreren tilrettelægger og differentierer undervisningen, så den tilgodeser den enkelte elevs mulighed for at arbejde med:

·    en problemstilling

·    opgavens indhold

·    arbejds- og undersøgelsesformer

·    kilder og materialer

·    udtryks- og formidlingsformer

·    at fremstille et produkt

·    at gennemføre fremlæggelsen

·    et eller flere praksisfaglige elementer

Kontakt Niels Carstensen
Mail: Niels.carstensen@skanderborg.dk