SKOLEPAKKER

Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune.

Alle skolepakker er gældende for 7.-9. klasse.

Skolepakkerne er opbygget således, at de passer til en skoleklasse med op til 28 elever.

Ungdomsskolen stiller ved alle skolepakker med undervisere, undervisningsmateriale og udstyr. Eneste udgift for de deltagende klasser er transport til undervisningsstedet og mad under aktiviteten. Desuden stiller skolerne med lærerbemanding tilhørende den fremmødte klasse.

Har I spørgsmål eller ønsker til skolepakkerne, er I meget velkomne til at kontakte Ungdomsskolen.

Se skolepakke-kataloget for 2017/2018 HER

Følg med på Facebook