INFOMØDE OM LÆRINGSLOKOMOTIVET

Infomøde om Læringslokomotivet

Til forældre og elever i kommende 7. -8. klasse i Skanderborg kommune

Tirsdag den 2. maj fra kl.17.00-18.30 holder Skanderborg Ungdomsskole informationsmøde om Læringslokomotivet – et 4 ugers intensivt læringsforløb i september 2017, som skal styrke udvalgte elevers faglige, personlige og sociale kompetencer.

I vil på mødet have mulighed for:

at få nærmere information omkring Læringslokomotivet

at få et indblik i jeres rolle som forældre før, under og efter forløbet

at møde underviserne på Læringslokomotivet

at se de fysiske rammer der danner baggrund for campen

at få afklaret evt. tvivlsspørgsmål inden ansøgningsfristen

Arrangementet foregår i Skanderborg Ungdomsskoles lokaler på Finlandsvej 5 i Skanderborg. Mødet henvender sig til alle forældre og elever, der skal påbegynde 7. eller 8. klasse efter sommerferien, med interesse for at ansøge om deltagelse i Læringslokomotivet.

Læs mere om Læringslokomotivet på www.skanderborg-ungdomsskole.dk eller http://www.ungdomsskoleforeningen.dk

Morten Holm Rosborg

Projektleder Læringslokomotivet