Finlandsvej 5

Finlandsvej 5 er Skanderborgs nye kulturproduktionssted - et fælles samlingssted primært for alle kommunens unge.

Vi byder alligevel alle aldersgrupper velkommen - skoleklasser, frivillige, foreninger - med den bagtanke, at vi sammen kan skabe noget stort, lære af og med hinanden.

Stedet benyttes i dagstimerne af Ungeklassen, UCS10 og folkeskoleklasser. Udenfor normal skoletid er der bl.a. lavet aftale om at stedet bliver benyttet af SHEA håndhold, FC Skanderborg, Skanderborg Løbeklub, Skanderborg Skiklub og mange andre.

keramik-9348

Finlandsvej 5 er ligeså meget et hyggeligt sted med højt til loftet. Der er mulighed for at arbejde med alt lige fra træ, metal, motor, design, mad, musik, radio, crossfit, klatring og meget meget mere.

Der er også plads til bare at slappe af i vores hyggelige og rå cafémiljø, og blot blive inspireret af de kreative folk der er omkring.

crossfit

Vi holder åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.00 - 21.00. Efter særlig aftale kan der også være mulighed for at benytte stedet udenfor åbningstiderne.

Følg med på Facebook

CVR-nummer: 29189633